Hızlı kuruma, kolay zımparlanma ve yüksek doldurma gücüne sahip ürünlerdir. Değişik beklentileri karşılamak üzere kendi sınıfında eşsiz özelliklere sahip, en iyi çözümü sunmak üzere farklılaştırılmış dolgu çeşitleri ürün gamımız içerisinde yer almaktadır.

110086
Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen yüksek doldurma gücüne ve yüksek tiksotropiye sahip bir poliüretan dolgudur.İmalatında kullanılan özel reçineler dolayısıyla, uygulandığı yüzeye yapışması çok iyidir.Ayrıca üzerine uygulanan sonkat vernikle çok iyi uyum sağlar. 190026 kodlu sertleştirici ile hacimce/ ağırlıkça 2+1 oranında karışım oranına sahiptir.

113484
Türkiye pazarı için özel olarak çalışılan yüksek doldurma gücüne ve tiksotropiye sahip bir poliüretan dolgudur. 190026 kodlu sertleştirici ile hacimce/ ağırlıkça 2+1 oranında karışım oranına sahiptir.


110018
Yüksek kuruma hızına ve yüksek doldurma gücüne sahip bir poliüretan dolgudur.Sahip olduğu yüksek tiksotropi nedeniyle özellikle dik uygulamalarda çok iyi sonuç vermektedir. Ayrıca elektrostatik uygulamalara uygundur. 190023 kodlu sertleştirici ile hacimce/ ağırlıkça 2+1 oranında karışım oranına sahiptir.