Işığa maruz kaldığında renk değişimi olmayan, kimyasal maddelere karşı dirençli ve yüksek doldurma gücüne sahip ürünlerdir. Uygulandıklarında çok iyi şeffaflığa sahiptirler, üzerine uygulandıkları dolguların rengini değiştirmezler. Hızlı kurumaya sahiptirler.
 
130022
Işığa maruz kaldığında renk değiştirmeyen, bir defa uygulandığında tamamen şeffaf bir görünüm oluşturan, yüzeyin veya üzerine uygulandığı dolgu verniğinin renginde bir değişikliğe neden olmayan, kimyasal maddelere ve güneş ışığına karşı yüksek dirence sahip bir üründür.Bu ürünün sahip olduğu özelliklerden dolayı kayın ağacı, mukali, vs. açık renkli ağaçlardan yapılmış mutfak ve genç odası mobilyalarında kullanımı uygundur. Tüm proseste hiç bir renk değişikliği olmaması için hem dolgu hem astarların sararmaz akrilik olması gerekmektedir. Poliakrilik ve polyester dolguların üzerine uygulanabilir, uygulama sırasında çok iyi bir yapışma sağlanır. Uygulama yapıldıktan 48–72 saat geçtikten sonra üzerine pasta-polish yapılabilir. 72 saatten uzun süre beklenirse, daha sağlam bir pasta-polish işlemi yapılır.Renk değiştirmeyen bu ürünlerin kullanılması, uygulama yapılan yüzeyin renginin değişmeyeceğini garantilememektedir. 190069 kodlu sertleştirici ile hacimce/ağırlıkça 3+1 karışım oranına sahiptir. 60 ° ölçüm açısındaki parlaklık değeri minimum 85 gloss tur.

133039
Işığa maruz kaldığında renk değiştirmeyen, bir defa uygulandığında tamamen şeffaf bir görünüm oluşturan, yüzeyin veya üzerine uygulandığı dolgu verniğinin renginde bir değişikliğe neden olmayan, kimyasal maddelere ve güneş ışığına karşı yüksek dirence sahip, çok yüksek doldurma gücüne sahip bir akrilik parlak verniktir.Bu ürünün sahip olduğu özelliklerden dolayı kayın ağacı, mukali, vs. açık renkli ağaçlardan yapılmış mutfak ve genç odası mobilyalarında kullanımı uygundur. Tüm proseste hiç bir renk değişikliği olmaması için hem dolgu hem astarların sararmaz akrilik olması gerekmektedir. Poliakrilik ve polyester dolguların üzerine uygulanabilir, uygulama sırasında çok iyi bir yapışma sağlanır.Kuruma hızı olarak 130022 ye göre daha hızlı olduğundan dolayı daha kısa sürede pasta-polish işlemi yapılabilir. Renk değiştirmeyen bu ürünlerin kullanılması, uygulama yapılan yüzeyin renginin değişmeyeceğini garantilememektedir.190072 kodlu sertleştirici ile hacimce/ağırlıkça 2+1 karışım oranına sahiptir. 133039 kodlu ürünün 60 ° ölçüm açısındaki parlaklık değeri minimum 90 gloss tur.